Contact

''Onze jonge professionals voelen zich vertrouwd en geven hun eigen ontwikkeling vorm!''

F-Gen (het huidige KIEN-FM) is een bedrijf waar jonge professionals de kans krijgen om zich in korte tijd sterk te ontwikkelen. Uitdagende projecten en interim-opdrachten worden gecombineerd met inhoudelijke trainingen, coaching en intervisie.

Met name de coaching blijkt een succesfactor te zijn in de persoonlijke ontwikkeling van onze jonge professionals. Hoogopgeleiden tussen de 22 en 30 jaar krijgen immers behoorlijke uitdagingen voor hun kiezen. Het persoonlijke contact met een persoon die ze kunnen vertrouwen is daarin erg belangrijk. 

Binnen deze setting is Sander voor ons als coach erg belangrijk. Wij zien dat onze jonge professionals zich vertrouwd voelen bij Sander en dat hij mensen verder helpt in hun ontwikkeling. Hij is in staat om mensen hun eigen ontwikkeling te laten vormgeven door het stellen van prikkelende vragen zonder het geven van een oordeel. Dat kan alleen als er geen sprake is van een standaard verhaal dat overal op de plank ligt, maar door echt in mensen geïnteresseerd te zijn en te snappen dat elk individu uniek is en een andere aanpak vraagt.