Contact

''Ik heb het gevoel dat ik nu beter het maximale uit mijzelf kan halen!''

Sander is een fijne coach waarbij al snel een vriendschappelijk gevoel is ontstaan. In de coachgesprekken bespreken we eerst de actuele situatie en eventuele issues. Hij begeleidt het gesprek al gaande soepel naar een dieper niveau. Hierbij stelt hij scherpe vragen en geeft mij de tijd en ruimte om de achtergronden van mijn keuzes en de mogelijke problemen te ontdekken. Dat mijn manier van handelen bijvoorbeeld met mijn normen en waarden, vaardigheden of omgeving is verbonden, is vaak erg verhelderend. 

De analyse die we maken tijdens de coachgesprekken helpen mij zakelijk en privé betere keuzes te maken. De gesprekken met Sander geven mij vertrouwen in mijzelf door menselijke zwaktes en krachten te evalueren en positief in te zetten. In de coach sessies zit een duidelijk lijn waarin we in mijn tempo naar mijn diepere motivatie kijken. Ik heb het gevoel dat ik door Sander beter het maximale uit mijzelf kan halen.