Contact

''Ik kan nieuwe werkgevers nu duidelijk maken wie ik ben, wat ik wil en wat ik kan!''

Nadat ik van mijn werkgever na 12 jaar te horen heb gekregen dat er voor mij geen plaats meer was in hun organisatie, kwam ik, met hulp van Sander, mijn verbitterdheid te boven. 

Hij pakt het probleem bij de wortels aan en slaat geen stap over. Vanuit mijn ongeduld ging het me allemaal niet snel genoeg. “Man, wat kan hij lang door blijven vragen over een klein onderdeel”, dacht ik bij mijzelf. Uiteindelijk raakte ik steeds meer overtuigd van de noodzaak. De fundering moet goed zijn, ander blijft er niks stevig op staan. Nooit heb ik zo diep nagedacht over wat ik wil. Ik weet zeker dat veel mensen hun leven (laten) leiden, zonder nagedacht te hebben of datgene wat ze doen wel een verrijking is voor hun leven. 

Je bent voortdurend op zoek naar antwoorden. Wat is er gebeurd? Waarom overkomt mij dit? Wat moet ik nu? Ben ik eigenlijk ergens wel goed in? Wat wil ik? En ga zo maar door. Ik had wel een beeld van mijzelf, maar kon het nooit exact onder woorden brengen. Sander heeft met zijn open vragen mij flink aan het denken gezet. Hij moet een engelengeduld gehad hebben, want de antwoorden uitspreken is soms erg moeilijk. 

Nú kan ik nieuwe werkgevers duidelijk maken wie ik ben, wat ik wil en wat ik kan. Ik kan nu voor mijzelf duidelijke keuzes maken. Door het coaching traject heb ik dit alles nu in een paar regels op papier staan. Het is me duidelijk waar ik voor sta, wat mijn overtuiging is en wat voor mij belangrijk is. Helaas heb ik geen antwoorden op de vraag waarom mij dit overkomen is. Maar dat is ook niet belangrijk. Alles wat in je leven gebeurt, zal ergens goed voor zijn en heeft zo zijn rede.

Een mooi inzicht waar ik me bewust van ben geworden: Dat wat eindigt, maakt ruimte voor iets nieuws!