Contact

”Na mijn burn-out heb ik mijn Kick in Life mogen ontdekken!”

Sander coacht niet met afstand of beschouwend. Bij Sander gaat het over enthousiasme, betrokkenheid, bevlogenheid, iemand die bij zichzelf op de rem moet trappen, iemand die moeite moet doen om afstand te bewaren, actief, ondernemend, extravert, er bovenop zittend en begaan.

Naast de dynamiek is er ook de rust en ruimte om af te dwalen. Sander zorgt voor het vertrouwen en de tijd om verder te kijken. Je wordt geprikkeld en je krijgt zin om los te komen van je gewoonlijke paden en vaste denkpatronen. De wegen waar je al ontelbare keren hebt gezocht naar oplossingen.

Sander vraagt, ik geef antwoorden. Het zijn prettige gesprekken waarbij je vrijuit kunt spreken. Op schijnbaar ongestructureerde wijze brengt hij mijn antwoorden bij elkaar en krijgt het betekenis voor mij! De coachvraag wordt opnieuw erbij gehaald om te kijken of “we” nog goed bezig zijn. Regelmatig heb ik de vraag aangepast, omdat mijn echte vraag toch nog een niveau dieper zat.
Je krijgt van Sander ook toelichting zodat je zelf het proces begrijpt dat je doorloopt en weet waar je staat. Omdat je het begrijpt en je het zelf doet, loopt het proces na het gesprek gewoon door. Sander sluit dan bij de volgende afspraak aan waar jij gebleven bent. 

Teruggekomen vanuit mijn burn-out, kijk ik op de situatie terug als was het een ongewenste zwangerschap. Niemand zit te wachten op een burn-out en het is ook geen leuk traject. Het gaat gepaard met veel emotie en pijn. Achteraf kan ik wel concluderen dat ik bevallen ben van een prachtig kind! Ik heb samen met Sander mijn “Kick in Life” mogen ontdekken!

Ik heb het “roer” met veel vertrouwen omgegooid. Ik doe nu iets dat ik al die jaren al deed, onbewust. Nu is dat het belangrijkste onderdeel van mijn beroep en ik ben bewust dat het mijn Kick is!


Terug naar het overzicht


”Onze jonge professionals voelen zich vertrouwd en geven hun eigen ontwikkeling vorm!”


Lees meer →


”Ik kan nieuwe werkgevers nu duidelijk maken wie ik ben, wat ik wil en wat ik kan!”


Lees meer →


”Ik heb mijn passieve houding naar een actieve en ondernemende houding verandert!”


Lees meer →


”Ik heb mezelf positief opnieuw ontdekt na mijn burn-out!”


Lees meer →


”Ik heb het gevoel dat ik nu beter het maximale uit mijzelf kan halen!”


Lees meer →


”Na mijn burn-out heb ik mijn Kick in Life mogen ontdekken!”


Lees meer →