Contact

''Ik heb mijn passieve houding naar een actieve en ondernemende houding verandert!''

De reden om bij Sander een coaching traject te volgen, was het knagende gevoel bij mij al jaren zonder duidelijk doel voor ogen onderweg te zijn, te anticiperen op alles wat op mijn pad kwam, maar het heft niet in eigen handen te houden. Dit leverde bij mij de nodige frustratie op en het werd tijd om dit te veranderen. 

Met enige scepsis gestart (veroorzaakt door een eerdere ervaring met een coaching traject – zonder resultaat) was ik positief verrast door de vriendelijke en oprecht geïnteresseerde manier van Sander om de gesprekken te voeren. Dit voelde veilig, zodat ik aandurfde om eerlijk naar mezelf te kijken, mijn beeld van de omgeving weer opnieuw te bekijken. Door onverwachte vragen te stellen, wist Sander me van mijn vertrouwde denkpatronen af te brengen. Zo kon ik tussen opgedane ervaringen en overtuigingen verbanden leggen waarvan ik mij eerder niet bewust was. Hierdoor herkende ik waarom ik zowel in mijn beroep als in privé situaties op een soortgelijke manier reageerde en wat dé grote motivatie in mijn werk is. Het was net een puzzel, die de hele tijd verkeerd om had gelegen. En zoals Sander al tijdens het eerste gesprek voorspelde, lag de oplossing direct voor mijn voeten.

Het coaching traject ben ik gestart met de verwachting handvaten aangereikt te krijgen, om constructiever met mijn frustratie om te leren gaan. Echter bij de afronding van het traject wist ik – eindelijk! – wat dé grote drijfveer in mijn leven is, mijn missie. Zo heb ik mijn passieve houding weer naar een actieve, ondernemende houding kunnen veranderen. 

Nu ik weet in welke richting ik wil, gaat het duidelijk prettiger en beter!