Contact

''Ik heb mezelf positief opnieuw ontdekt na mijn burn-out!''

Sander is een coach die geen vaste werkwijze heeft, iets waarover ik in het begin even bij twijfelde, maar mij uiteindelijk echt verder hielp.

Hij werd vanuit mijn werk voorgesteld om mij te helpen in te zien hoe ik weer lekker in mijn vel kan zitten en wat ik met mijn toekomst wil. Al tijdens het eerste gesprek werd duidelijk dat mijn eigen coachvraag een stap dieper ging.

Hij heeft mij bepaalde dingen laten inzien dat mijn eigen tegel, en daarbij mijn waarden en normen, mijn gedachten en gevoelens, OK zijn. Hij heeft mij de waarde van mijn overtuigingen en capaciteiten laten inzien en het verband met mijn burn-out. Blijkbaar had ik deze bevestiging van een coach nodig. Sander weet op een bepaalde manier vragen te stellen en onderwerpen aan te snijden, waardoor ik inderdaad hardop ging denken en niet overal mijn gedachtenfilter overheen liet gaan. Ook al gaf hij zelf voorbeelden, alles is uiteindelijk uit mijn mond gekomen en zoals ik het wil weergegeven. Ik heb echt mijzelf opnieuw ontdekt en dit heeft een positieve werking op mijn leven en mijn relatie met mijn omgeving.

Sander kijkt naar de persoon die hij aan het coachen is en iedereen is anders. Ik was erg gesloten in het begin, maar hij heeft ervoor gezorgd dat ik anders naar mezelf ga kijken en hardop dingen durf te denken, dus te zeggen, zonder eerst na te denken of het wel oké is. Ik zal Sander aanbevelen als coach, omdat hij je niet in een bepaald straatje probeert te laten denken, zodat hij zijn eigen doel heeft bereikt, maar er echt voor jou is!